KAROSSERI OG LAKK

VI ER SVÆRT YDMYKE OVENFOR DET ANSVAR VÅRE KUNDER VISER.

DERES TRYGGHET PÅ VEIEN LIGGER I STOR GRAD I VÅRE HENDER.

OPPRETTING OG LAKKERING ETTER SKADE

Når det oppstår en skade på bilen din, er det ikke vilkårlig hvor du velger å reparere den. I dag stilles det høye krav til bilprodusentene, spesielt når det gjelder sikkerhet. Det stilles selvsagt også strenge krav til oss som skal reparere bilen når den har blitt skadet. Kvaliteten på bilen vil aldri bli bedre enn kvaliteten på det arbeidet som utføres etter en skade.

IKKE ALL LAKK ER LIK

Vi er stolte av å ha Glasurit som leverandør av lakk. Glasurit har 90 års markedserfaring og topp moderne produkter av ypperste kvalitet og holdbarhet. Topp moderne lakkeringsboks for bedre resultat og miljø. Oppretting med jigg. 4-hjulskontroll med laserstyrt måleapparat. Vi blander farger etter leverandørens spesifikasjoner

STRENGE MILJØKRAV

Vi har et nytt og topp moderne lakkeringsanlegg som tilfredsstiller alle krav til å ta vare på miljøet, både innvendig og utvendig. Våre ansatte jobber i trygge omgivelser og påvirker så liten grad som mulig miljøet utenfor.

KVALITET

På grunn av avansert struktur hvor bilens sikkerhetssoner består av mange forskjellige stål typer, kreves stor kunnskap ved sammenføyning under reparasjon. Vi følger bilprodusenters reparasjons-manualer slik at alle sammenføyninger, både limte og sveiste, blir riktig og fagmessig utført.

SIKKERHET GJENNOM FRONTRUTA

Har du tenkt på at frontruta er en del av sikkerhetskarosseriet i moderne biler? Frontruta er med på å stabilisere karosseriet, og en ødelagt rute vil derfor kunne  påvirke sikkerheten i resten av bilen. For å opprettholde styrken i karosseriet, følger vi derfor alltid fabrikantens retningslinjer når vi bytter frontrute. Dette gjelder for alle bilmerkene vi jobber med – uten unntak. Ved skifte av frontrute tilbyr vi kvalitetsarbeid utført av faglærte arbeidere med forskriftsmessige produkter. Har du problemer med steinsprut, vi fikser dette også.

HAR DU SKADET BILEN? TEST UT VÅR ELEKTRONISKE PRISOVERSLAG!

VI ER PÅ FACEBOOK

VI ER PÅ FACEBOOK