SALGSSUKSESSEN FORTSETTER – KIA SOUL

NORGES BESTE NYBILGARANTI

Alle som kjøper en ny Kia e-Soul, får glede av vår 7 års nybilgaranti, som også dekker batteriet. Garantien er et bevis på den høye tiltroen vi har til bilene og teknologien vår. Garantien overføres til den nye eieren hvis du selger bilen.

Nye e-Soul har et unikt design og er virkelig et friskt pust i elbilsegmentet. Den har rekkevidde på inntil 452 km, er fulladet med utstyr og har det nyeste innen teknologi og sikkerhetssystemer. Med en egen app kan du enkelt sørge for at du setter deg inn i en god varm bil på kalde vinterdager.

Rekkevidde på opptil 452 km (WLTP) | 64kWh batteri | UVO CONNECT APP | SE TEKNISKE DATA

100% elektrisk

Kia e-Soul gir deg lang rekkevidde, lettvinn lading og øyeblikkelig akselerasjon, samt et moderne interiør.

To batteristørrelser

Den største batteripakken på 64 kWh gir en rekkevidde på inntil 452 km(WLTP) på én lading. Den minste batteripakken er på 39,2 kWh, noe som tilsvarer inntil 277 km(WLTP). Uansett hvilken batteripakke du velger, er den dekket av Kia sin garanti på 7 år.

Lading

Den kombinerte kontakten for normal- og hurtiglading kan brukes hjemme eller ved en offentlig CCS-ladestasjon (Combined Charging System) med ladehastighet på opptil 80 kW (0-80% lading 54 minutter). Ladingen kan programmeres eksternt, og bilen har en vintermodus som varmer opp batteriet for å oppnå maksimal rekkevidde.

Ytelse

Med batteripakken på 64 kWh går 0 til 100 km/t på bare 7,6 sekunder.

Kjøremodus

Velg mellom Eco+, Eco, Comfort og Sport. Hver kjøremodus har sitt energiforbruk og ytelsesnivå: Systemet tilpasser dreiemoment, hastighet, regenerering og klimaanlegg etter preferansene dine.

Regenerativ bremsing

For å oppnå mer effektiv kjøring og videre øke batteriets rekkevidde, er e-Soul utstyrt med nyeste generasjons
regenerativ bremsing og to ulike funksjoner for bedre å imøtekomme kjøreforholdene. Ved å velge én-pedalskjøring, eller ved å holde venstre hendel bak rattet inne i minimum 0,5 sekunder, kan bilen bremse ned til full stopp uten å tråkke inn bremsepedalen. Ved å slippe hendelen, eller aktivere den høyre hendelen, vil systemet returnere
til normale innstillinger igjen.

Campingmodus

Campingmodus gjør det mulig å bruke batteristrøm uten at motoren er i gang. Du kan dermed bruke USB-porter, 12V uttak, kupébelysning, lyd- og klimaanlegg.

8″ headup-display

Kia e-Soul ivaretar trafikksikkerheten med et praktisk headup-display. Viktige kjøredata som hastighet, sikkerhetssymboler og kjørerute vises på et glasspanel over rattet.

10,25″ navigasjonsskjerm

Navigasjonssystemet har en stor og oversiktlig berøringsskjerm på 10,25″, som viser kjøreruter, snarveier og andre nyttige opplysninger. Herfra kan du også styre det avanserte lydanlegget fra JBL® med åtte høyttalere og Clari-Fi™-teknologi. 7 års abonnement på kartoppdateringer holder systemet oppdatert.

Kias tilkoblede tjenester

Med Kias tilkoblede tjenester basert på TomTom Live Services får du informasjon om ladestasjoner, fotobokser og parkeringsmuligheter, værmeldinger, trafikkmeldinger og mye mer. Med Apple CarPlay™ kan du benytte deg av din smarttelefon rett på navigasjonsskjermen.

UVO CONNECT APP

Batteristyring lar deg fjernstyre lading av batteriet. Du kan følge med på ladeprosessen og stoppe og starte ladingen når du ønsker. Finn bilen min viser bilens sist kjente posisjon. Klimastyring lar deg aktivere klimaanlegget uten at du trenger å være i bilen. Du kan også forhåndsinnstille, slik at bilen har perfekt temperatur når du skal ut og kjøre. UVO-appen kan brukes på både Android- og Apple-smarttelefoner.

Se enda mer her!

DEL DENNE NYHETEN HVORDAN DU LIKER

DEL DENNE NYHETEN HVORDAN DU LIKER

SISTE NYTT

SISTE NYTT

2023-01-10T15:04:08+01:00
Gå til toppen