NORGES BESTE NYBILGARANTI

7 ÅRS GARANTI I EUROPA!

Kia har de siste årene vært et av Norges raskest voksende bilmerke. Det har vi blitt ved å tilby våre kunder god service, jevnlige produktinnovasjoner og en fabrikkgaranti på hele 7 år/150.000 km. Med 7-års garanti på alle modeller tilbyr vi deg en ekstra trygghet ved kjøpet av Kia. Garantien overføres også til neste eier, slik at det øker gjenkjøpsverdien på din bil.

Hva innebærer garantien?

Den omfattende garantien gjelder hele bilen i hele perioden, med noen unntak. En stor kundefordel – i tillegg til tryggheten for første eier – er at 7 års fabrikkgaranti videreføres til etterfølgende eiere av bilen innenfor garantitiden.

7 års garanti

• Garantien gjelder alle biler importert og solgt av Kia Bil Norge.
• Ingen kilometerbegrensning første tre år, unntatt for biler i bruk som taxi, hvor begrensningen er 150.000 km.
• Over hele 7-års perioden er kilometerbegrensningen 150.000 km.
• Lakkgarantien er på 5 år/150.000 km, det som inntreffer først.
• Radio/lydanlegg/navigasjon er garantert i 5 år/150.000 km, det som inntreffer først.
• Servicedeler er garantert i 2 år.
• Tilbehør solgt og montert på bilen før/ved levering er garantert i 7 år.
• 12 volts batteri er garantert i 5 år.
• Normal slitasje, vedlikehold og normale justeringsarbeider er ikke omfattet av garanti.

Slik ivaretar du 7-års garanti

For at garantien skal være gyldig, skal service, vedlikehold og reparasjoner utføres i henhold til fastsatte spesifikasjoner og instruksjoner som beskrevet av Kia Motors Corporation i brukerhåndboken. Det er bileiers ansvar å dokumentere at vedlikehold er utført korrekt hvis det ikke utføres på et autorisert Kia-verksted. Velger du et autorisert Kia-verksted vil de stå ansvarlig for alt arbeid og garanti på din bil, men velger du andre verksteder må de stå ansvarlig for de delene de monterer og arbeidet de gjør.

Veihjelp

Kia ønsker å hjelpe deg når du måtte ha behov for det. Vi har derfor innført 3 års veihjelp på alle nye Kia som selges. Veihjelp er tilgjengelig døgnet rundt for å bistå deg dersom du får problemer og trenger assistanse. Du vil enten bli hjulpet på stedet, eller du vil bli eskortert til nærmeste Kia forhandler for å få løst dine problemer. Garanti og mobilitetsbetingelser: Gjelder kun biler importert og solgt av Kia Bil Norge.
Tlf: 214-96-095

Batterikapasitet

Helelektriske modeller:
Dekning for litium-ionpolymerbatterikapasitet:
Litium-ion-polymerbatteriets (“EV-batteriets”) kapasitet har en garantidekningsperiode på 7 år eller 150 000 kilometer fra datoen for første registrering, for kapasitetstap under 65% av den opprinnelige batterikapasiteten (70% for biler registrert før 1/10-2019).

Andre modeller:
På øvrige PHEV og HEV overvåkes bilens batterikapasitet av bilens egendiagnose som vil varsle om det blir for høy indre motstand i en eller flere battericeller. Det gis ingen kapasitetsgaranti.

Kapasitetsgaranti av høyspenningsbatteripakken for MHEV (48V) batteri.
Kapasitetsgaranti er basert på informasjon om diagnosesystemet ombord (DTC – Diagnostic trouble code).
MHEV-batteriets garanti er 2 år / ubegrenset kjørelengde.

DEL DENNE NYHETEN HVORDAN DU LIKER

DEL DENNE NYHETEN HVORDAN DU LIKER

SISTE NYTT

SISTE NYTT

2023-01-10T15:03:45+01:00
Gå til toppen