KIA SPORTAGE PLUG-IN-HYBRID

Kia Sportage Plug-in Hybrid

Inspirasjon finnes i mange former. Nye Kia Sportage er imponerende på alle måter.

Møt nye Kia Sportage Plug in hybrid

Sportage Plug-in hybrid kombinerer en effektiv bensinmotor med en elmotor som sammen leverer 265 HK.

Imponerende utseende

Rene, muskuløse flater inspirert av organiske former i naturen er kombinert med spennende detaljer som gir denne SUV-modellen et sportslig og tøft utseende.

Dristig design

Den nye designen er mer markant, med skarpe, presise linjer som fremhever den sportslig elegante stilen.

Iøynefallende front

Den integrerte svarte grillen med bikakemønster strekker seg over hele bilens bredde og danner en flott kontrast til de futuristiske bumerangformede LED-kjørelysene og de markante LED Matrix-hovedlyktene.

Moderne grill

Fronten preges den moderne grillen og den markante støtfangeren. De fremtredende elementene er fint balansert med rene, elegante flater.

Sportslig silhuett

Sideprofilen gir bilen et sportslig SUV-preg som balanseres med elegante, presise linjer. Nye vinduslister i krom og svart fremhever det sportslige preget sammen med det svarte taket, som også fremhever den dynamiske utformingen til C-stolpen.

Moderne bakpart

Linjen som forbinder LED-baklyktene, får bilen til å virke enda bredere sett bakfra. Bakruteviskeren er skjult i takspoileren. Det gir en ren og moderne stil, og bedre sikt for føreren. Den nedre støtfangeren i bilens farge har reflektorer og tåkelys i innfatninger i høyglanset sort eller halvmatt krom, og diffusor i halvmatt krom.

Finn ut mer om Kia Sportage serien

DEL DENNE NYHETEN HVORDAN DU LIKER

DEL DENNE NYHETEN HVORDAN DU LIKER

SISTE NYTT

SISTE NYTT

2023-01-13T17:03:18+01:00
Gå til toppen