Karosseri og lakk

Karosseri og lakk

Oppretting og lakkering etter skade

Når det oppstår en skade på bilen din er det ikke vilkårlig hvor du velger å reparere den. I dag stilles det høye krav til bilprodusentene, spesielt når det gjelder sikkerhet. Det stilles selvsagt også strenge krav til oss som skal reparere bilen når den har blitt skadet. Kvaliteten på bilen vil aldri bli bedre enn kvaliteten på det arbeidet som utføres etter en skade.

Vi er svært ydmyke overfor det ansvar vi blir vist av våre kunder. Deres trygghet på veien ligger i stor grad i våre hender.

Sikkerhet gjennom frontruta

Har du tenkt på at frontruta er en del av sikkerhetskarosseriet i moderne biler? Frontruta er med på å stabilisere karosseriet, og en ødelagt rute vil derfor kunne påvirke sikkerheten i resten av bilen. For å opprettholde styrken i karosseriet følger vi derfor alltid fabrikantens retningslinjer når vi bytter frontrute. Dette gjelder for alle bilmerkene vi jobber med – uten unntak.

Ved skifte av frontrute tilbyr vi kvalitetsarbeid utført av faglærte arbeidere med forskriftsmessige produkter. Har du problemer med steinsprut, vi fikser dette også

  • Topp moderne lakkeringsboks for bedre resultat og miljø
  • Oppretting med jigg
  • 4-hjulskontroll med laserstyrt måleapparat
  • Vi blander farger etter leverandørens spesifikasjoner
Ikke all lakk er lik

Vi er stolte av å ha Glasurit som leverandør av lakk.
Glasurit har 90 års markedserfaring og topp moderne produkter av ypperste kvalitet og holdbarhet.

Strenge miljøkrav

Vi har et nytt og topp moderne lakkeringsanlegg. Lakkeringsanlegget tilfredsstiller selvsagt alle krav til å ta vare på miljøet, både innvendig og utvendig. Våre ansatte jobber i trygge omgivelser og gjør en jobb som i så liten grad som mulig påvirker miljøet utenfor

Oppretting etter skade

Dagens biler er oppbygd med en avansert struktur hvor bilens sikkerhetssoner består av mange forskjellige høy styrke stål typer.
Det krever stor kunnskap ved sammenføyning under reparasjon.
Vi har full oversikt over alle bilprodusenters reparasjons-manualer slik at alle sammenføyninger, både limte og sveiste, blir riktig og fagmessig utført.
Dette gjør at bilen din er like sikker etter en skade som før skaden oppsto.

Back to top