GJØR DEG KLAR FOR NY KIA SORENTO PHEV MED LAVE UTSLIPP OG HØY KRAFT

  • Dato: oktober 31, 2020
  • Kategori:El-bil

KIA SORENTO PHEV

Frankfurt 26. august 2020 – Kia Motors har i dag avslørt den nye Kia Sorento Plug-in Hybrid for første gang. Det er en ultra-lavutslippsversjon av merkets flaggskips globale SUV. Den nye varianten er suveren praktisk med lave driftskostnader og høy effekt, og utvider appellen for D-segment SUV.

Den nye Sorento Plug-in Hybrid er den andre elektrifiserte modellen i den nye Sorento-serien, og sitter ved siden av Sorento Hybrid med lave utslipp. Den nye varianten kombinerer en kraftig turboladet bensinmotor med en batteripakke med høy kapasitet og kraftig elektrisk motor, noe som gir sjåførene muligheten til å fullføre kortere distanser helelektrisk, uten utslippskraft.

Plug-in Hybrid-varianten oppnår dette samtidig som det maksimerer plass og allsidighet, med den innovative plattformen som ligger til grunn for fjerde generasjon Sorento designet fra begynnelsen for å imøtekomme elektrifiserte drivlinjer. Den nye plattformen og den store karosseriet sørger for at Plug-in Hybrid-modellen beholder den sjenerøse kupeen og bagasjeplassen og fem- og syv-seters oppsett som definerer andre modeller i serien.

Pablo Martinez Masip, direktør for produktplanlegging og prissetting hos Kia Motors Europe, kommenterer: “Sorento Plug-in Hybrid fullfører den nye fjerde generasjon Sorento-serien, og er en av to elektrifiserte modeller tilgjengelig for europeiske sjåfører. Den bruker en turbo hybrid drivlinje for å øke ytelsen, samtidig som den reduserer bilens miljøpåvirkning og driftskostnader. Plug-in-modeller fortsetter å vokse i popularitet over hele Europa, og den nye Sorento vil være en av de mest romslige, praktiske og allsidige elektrifiserte modellene som er tilgjengelige. ”

I første halvdel av 2020 utgjorde elektrifiserte modeller – inkludert mild-hybrid, parallellhybrid, batteri-elektriske og plug-in hybridbiler – rundt en av fire av alle Kia-kjøretøyer som selges i Europa *, og salget akselererer året før. .

Salget av den nye Sorento Plug-in Hybrid starter i utvalgte europeiske markeder tidlig i 2021, med Kias unike 7-års garanti på 150.000 kilometer som standard.

  • Supreme practicality, low running costs, and high power
  • New PHEV to be the lowest-emitting Sorento – and the most powerful
  • Turbo-hybrid powertrain combines 13.8 kWh battery pack and 66.9 kW electric motor with 1.6-litre T-GDi engine and six-speed automatic
  • Innovative powertrain packaging, with space for up to seven occupants
  • Wide range of connected car, driver assist and comfort technologies
  • European sales start in early 2021, with 7-year, 150,000 km warranty

Kilde: Kia.com

DEL DENNE NYHETEN HVORDAN DU LIKER

DEL DENNE NYHETEN HVORDAN DU LIKER

SISTE NYTT

SISTE NYTT

2023-01-10T15:03:07+01:00
Gå til toppen